Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4497179 www.bgdnes.bg

Пловдивчанка става Мис България

Габриела Чонина от Пловдив ще бъде новата Мис България, научи "България Днес" от хора от екипа, който тази година организира най-престижния конкурс за красота у нас.

Според журито в състав модните шефки Евгения Калканджиева и Ирина Папазова, както и Габриела Василева - Мис България 2012, 18-годишната пловдивчанка притежавала най-много качества накуп, за да спечели титлата.
В интернет вече тече гласуване за най-красивата българка, а потребителите имат шанс да избират между 16 хубавици.

Реклама

До този момент с най-много гласове от публиката е бургазлийката Паулина Вълчева.
"Хората явно харесват Паулина, но Габи я бие по точки в доста отношения. Габриела например е по-висока – 177 см, докато Поли е едва 171 см, което според манекенските стандарти е недостатъчно", издават източници, пожелали анонимност.


Това е само една от причините, поради които именно Чонина щяла да се окичи с короната на финала на конкурса на 21 декември.

В началото на годината Габриела бе титулувана като най-красивата в Града под тепетата.

Синеокото момиче е завършило Националната гимназия за сценични изкуства, специалност „Грим и перуки“. Габриела твърди, че знае перфектно английски език, танцува модерен балет и обожава спорта като цяло.


В светските среди вече се подхвърлят слухове, че освен че е красива, от 3 години Чонина си има и богато гадже, което би направило всичко тя да спечели.
"Тя ще е! Разбира се, в последния момент някой може да бъде още по-настоятелен друга девойка да спечели, ако разбирате", не изключват промяна в плана от модния бранш.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама