Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4666929 www.bgdnes.bg

Гентиана Халити: Изритах Тачко пияницата!

Иво АНГЕЛОВ

Безкрайни алкохолни изцепки и поредица от скандали са причината плеймейтката Гентиана Халити и бизнесменът Стефан Манов-Тачо да се разделят, след като бяха стигнали почти до брак, научи "България Днес".

Любовта между двамата пламнала в началото на тази година, но бързо приключи, макар да била бурна и изпепеляваща. Алкохолните подвизи на Тачо внасяли смут в отношенията им. Бизнесменът не спира да купонясва денонощно и това се отразявало в държането му към плеймейтката. Гентиана пък е известна с това, че не консумира алкохол. Покрай него тя опитвала да пие, но не можела да смогне на темпото му и затова често били в различни емоционални състояния. Разговорите между тях ескалирали в скандали, които понякога се провеждали на доста висок тон. Затова и Гентиана решила да прекрати връзката, търсейки нещо по-добро за себе си, разказаха хора, запознати с връзката им.

Реклама

В началото плеймейтката нямала нищо против да прибира след дискотека пияния Тачо и да се грижи за него, докато го закара до леглото. В един момент обаче това се превърнало в сериозен проблем и тя не искала повече да е в ролята на мъжа във връзката и все пак някой да се грижи за нея.

Тачо и Гентиана се запознали в култовата столична дискотека Club 33, където от началото на годината Манов и компания почти всяка вечер купонясват. Мястото не е случайно, тъй като точно там Гентиана работи като хостеса и двамата можели да прекарват повече време заедно в късните часове на нощта. Първоначално било безобидна заигравка, но постепенно нещата станали по-сериозни и двамата станали двойка.

Отношенията им скорострелно станаха толкова сериозни, че Тачо взе съдбоносното решение да предложи брак на красавицата. Постъпката му беше колкото смела, толкова и необмислена, защото той все още няма развод със сегашната си съпруга - Жени Калканджиева.

В публичното пространство се появи информация, че бившата носителка на титлата "Мис България" е запорирала банковите сметки на Манов и той е останал без никакви средства. Така купоните му били крайно ограничени и той не можел да пилее средства на воля, раздавайки се в нощния живот на столицата.

Неугасналата любов на Тачо към Калканджиева също била важен фактор за раздялата. "Той е силно привързан към нея. С каквито и жени да излиза, каквото да прави, винаги се връща при Жени. Като пристрастен е към нея и може би никога няма да си тръгне от нея. Единственият вариант е тя да се откаже от него, но той тогава наистина ще приеме много тежко решението, че я е изгубил завинаги", коментират хора от обкръжението на купонясващия бизнесмен.

Реклама
Реклама
Реклама