Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4667157 www.bgdnes.bg

Азис издал Николета на Валери

Фолкпевецът Азис е изпортил Николета Лозанова пред Валери Божинов за всичките изневери, които плеймейтката е навъртяла, докато се правеше на примерна съпруга, научи "България Днес".

Ромският славей дълго чакаше момента, в който ще отмъсти на бившата си най-добра приятелка за интимното клипче с него и непознат младок, което силиконката открадна от телефона му и пусна в предаването си "Папараци". Още тогава Азис се закани, че повече няма да погледне тунингованата пловдивчанка и ще й го върне тъпкано, когато най-малко очаква. Така и стана - почти година по-късно чалгаджията изпълни заканите си.

Реклама

Азис е всеизвестен с отмъстителния си нрав, типичен за ромския му произход, и афинитета си към клюките, но дори добре запознатата с характера му Ни Ло не е очаквала да й извърти такъв номер. Видял, че отношенията между Лозанова и футболиста малко по малко вървят към своя край, певецът е решил да нанесе последния удар, разказвайки на Божинов всички тайни авантюри на съпругата му, за които е трябвало да мълчи до гроб. Така изпълнителят бързо е изпратил рогатия Валери при бракоразводния адвокат, който вече се е заел с развода на семейство Божинови.

Костинбродският песнопоец вече седмица се прави на ни лук ял, ни лук мирисал и не коментира нищо за раздялата на звездната двойка, но близки до него издават, че тайничко пирува и е доволен от себе си. За да унижи като за последно Николета, Азис призна преди няколко дни, че колежката му Мария е най-добрата му приятелка и към стари дружби никога не би се върнал.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама