Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4777339 www.bgdnes.bg

Ивана рентиерка

Фолкпевицата Ивана се оказа сред най-хитрите родни чалгаджийки и е подсигурила финансово както себе си, така и щерка си Теодора за дълго време напред, научи "България Днес".

Още в най-силните си години, когато пухкавата изпълнителка имаше участия всяка вечер и държеше рекорд за най-висок хонорар, Ивана си е направила добре сметката и е вложила парите си в недвижима собственост, която в момента й носи доволни финансови облаги.

Реклама

Певицата има няколко апартамента в столицата, от чиито наеми в момента прибира луди пари, издават приближени на рентиерката.

"Въпреки че иска високи наеми, винаги ни влиза в положение, когато нямаме възможности. Много добра хазайка е" - хвалят я наемателите й.
Участията на бившата голяма звезда на "Пайнер" вече са все по-малко, но Ивана е спокойна за бъдещето както на себе си, така и на щерка си Теодора.

Дъщерята на певицата трета година учи режисура и дори за кратко работеше в шоуто "Х фактор" като режисьор по монтажа, но напусна, тъй като беше недоволна от ниското възнаграждение, което Маги Халваджиян й предлагаше.
В момента Теди е на заплата при собствената си майка, която пък дава мило и драго щерка й да се развива професионално.

"Не е важно Теодора да намери мъж, а да създаде успешна кариера и няма да намеря мира, докато не реализирам тези си планове" - коментирала Ивана пред най-близките си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама