Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5035562 www.bgdnes.bg

Фолкчудото Адриана: След порното не станах палячо

Обичам секс с непознати, падам си по надарени

Борислав РАДОСЛАВОВ

"Историята с порното не ми повлия добре, защото хората мислят, че съм лека жена. Но по-отворените като мен ми казаха - евала, не всеки би си го признал. Но някои хора още живеят в миналия век, не са толкова отворени в мисленето си."


Това сподели фолкчудото Адриана в откровен разговор пред "България Днес".
Няколко месеца след като първа и единствена във фолкгилдията разкри пред вестника, че е снимала няколко порноклипчета срещу 20 000 евро, певицата направи равносметка за признанието си.

Реклама


"Тази история нищо не ми даде. Искам хората да ме познаят с песните, а не с глупости. Искам да влагам и да успея в кариерата, а не да ставам палячо. Всеки ме пита за порното, всички искат да го гледат, мъжете имат еротични фантазии. Да, разчу се повече за мен, но не съм постигнала нищо кой знае какво", разказва Адриана.


Тя не крие, че е получавала немалко оферти за платен секс.


"Наскоро един мъж ми писа по Фейсбук за 20 000 евро. Даже не му отговорих. Не ги приемам на сериозно такива неща.


Писали й и известни футболисти. "По Фейсбук един ми написа: ДИскам да си моето скъпо удоволствие за тая вечерУ. Аз му отвърнах, че не се продавам и не съм скъпо удоволствие. Като видя, че не му връзвам, ме блокира. Предпочитам да правя секс с някого, когото не познавам и повече няма да го видя", казва изпълнителката на "Няма драма".


"Нито Божинов, нито Благой Георгиев, нито Ники Михайлов са мой тип. Като знам какъв им е объркан животът и какво представляват, че искат да те минат за една вечер, им нямам никакво доверие", допълва още плевенчанката, която от години живее в Италия със своя приятел.


Затова Адриана предпочита да посещава т.нар. суинг клубове в Италия, където може да се усамотиш в стая с непознати хора без обвързване и ангажименти след това.

Реклама


"Наскоро ходих в суинг клуб, където никой не ти плаща, а всичко си е за кеф. Влизам в джакузито и първоначално никой не ми хареса. Гледам обаче един пич. Млад, на около 20 години, но беше с някаква възрастна жена. Започнах да го пипам под водата. Гледам, че нещо ми се дърпа. Викам си - това или е жиголо, или е гей. Отивам после на бара да пия нещо. Идва при мен и ми казва - ти да не мислиш, че съм с тая, само ми дава пари от време на време. След това се заключихме в една стая и се почнахме. Като го правихме, си личеше, че е нервен. Мислеше си за тая жена, че ще му реве на главата, защото му бе като спонсор. Но я остави и дойде с мен. Беше много надарен и беше супер. Падам си по надарени", разказва Адриана.


И допълва, че с гаджето й ги крепи това, че са по-освободени и много се разбират. "Предпочитаме да си изневеряваме пред очите, отколкото зад гърба. И дори ходим заедно на подобни суинг срещи доста често", чистосърдечно споделя тупалката, която се завърна при продуцента Ненчо Касъмов и готви албум.

Реклама
Реклама
Реклама