Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5334313 www.bgdnes.bg

Тлъста манекенка събира овациите

Пищното деколте на най-известната пълничка манекенка в света Ашли Греъм, показано в ефир, измести от челните места новината за първия "Оскар" на Лео ди Каприо.

Родената в Небраска 28-годишна брюнетка е част от звезден отбор на национална телевизия отвъд океана, който трябва да коментира роклите на червения килим. Заедно с ХХL модела в студиото са майката на Ким Кардашиян - Крис Дженър, модният критик Зана Раси и красавицата Джулиана Ранчич. Наличието на атрактивните дами пред камерата и на входа на Долби тиатър не успява да засенчи бляскавото издание на заоблената Греъм.


Изтупана в нестандартна червена рокля с изрязани отвори на гърдите, Ашли обра овациите на публиката. Момичето, което с появата си преди 2 г. на подиума направи революция в света на модата и даде път на млади манекенки с пищни форми да пробият в затворения клуб на анорексички, показа завидно самочувствие в компанията на доста по-именитите събеседнички и се представи повече от достойно в ролята си на моден критик. Само преди няколко седмици мацката с тлъст ханш, голяма талия и огромен естествен бюст се появи в пълния си блясък на корицата на култовото списание "Спортс илюстрейтед" и още тогава събра милиони почитатели по земното кълбо. Телевизионното й представление в нощта на Oскарите само затвърди отличните впечатления от вдъхновяващата визия на Греъм, която е големият победител от най-очакваното събитие за годината в Холивуд.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама