Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5544073 www.bgdnes.bg

Памела: Всички ме опънаха!

Секс с всички от екипа съм правила поне по веднъж на снимачната площадка на сериала "Спасители на плажа".
Пикантното разкритие направи русата икона на Холивуд Памела Андерсън. Актрисата с внушителен бюст и перфектни форми повдигна завесата на задкулисните събития на култовата поредица от 90-те години и докара до екстаз милионите си фенове по света.


Сериалът, който бе хит сред малки и големи години наред, се оказва повече от скандален. На снимачната площадка са се случвали такива неща, че голяма част от актьорите и до днес се червят заради изцепките, които са правели по онова време.
Продуцентът Дейвид Хаселхоф изглежда е давал много голяма свобода на екипа си, тъй като Памела Андерсън разкрива наистина невероятни неща. Зад кулисите на снимките са се организирали такива партита, че купоните и на най-глезените богаташи изглеждат детска игра пред тях.

Реклама


"Беше истинска вакханалия. Всички се натискаха навсякъде и по всяко време", споделя 48-годишната блондинка. Тя не крие, че толкова красиви актьори и актриси на едно място неизменно нажежавали атмосферата до червено и се стигало до тайни и не толкова интимни срещи, които и до днес карат цял Холивуд да се черви. Една от причините всичко да се запази в тайна толкова години е фактът, че абсолютно всички от екипа участвали в подобни "купони". Именно по тази причина се договорили да запазят в тайна случващото се зад кулисите на продукцията.


"В караваните, зад тях, под тях... такива работи се случваха буквално навсякъде. Мисля, че накрая всеки поне веднъж бе имал "по-личен контакт" с всеки", шокиращо откровена е Андерсън. "Лично прелъстих всички мъже в екипа и поне по веднъж правихме секс", допълва Памела.


Актрисата реши да разкрие скандални детайли около оригиналната поредица, защото в момента се снима в игралния филм "Спасители на плажа" с Дуейн "Скалата" Джонсън в главната роля. Самата Памела отново ще се появи в образа на Си Джей.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама