Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5550777 www.bgdnes.bg

Самюъл Джаксън влезе в коритото на река Владайска

Заедно с колегите си Раян
Рейнолдс и Гари Олдман
актьорът ще снима три дни
в центъра на София

Екшън с престрелки, гонитби и надупчени с куршуми коли се разигра на столичния булевард “Сливница” вчера. Коритото на река Владайска между улица “Опълченска” и “Константин Величков” се превърна в снимачна площадка за част от сцените във филма Hitman's Bodyguard.

За да участват в лентата, във вторник в София пристигнаха холивудските звезди Самюъл Джаксън, Гари Олдман и Раян Рейнолдс. Вчера тримата слязоха в коритото на реката, където обикновено се събират наркомани, за да заснемат екшън сцените.

Реклама

Още в ранните часове в сряда на булевард “Сливница” се образуваха задръствания заради многобройните паркирани камиони, от които бе стоварена техниката. Подготовката и разчистването на района обаче започнаха дни по-рано.

Полицейски екипи се грижеха да не стават инциденти на пътя, а частни охранители пазеха района, за да не се струпват зяпачи. Не разрешаваха дори на случайно минаващите да снимат с личните си телефони.

Около 9 часа екипът очакваше холивудските звезди да приключат с грима си и да застанат пред камерите.

През това време той се занимаваше с довършителните работи за началото оглеждаше автомобилите с размазани ламарини и изпотрошени стъкла, колите, осеяни с дупки от куршуми. Вкараха и бъги. Снимките продължават днес и утре. Кадри ще се правят и в Киноцентъра.

Режисьор на лентата е Патрик Хюз, чието име стои зад филма “Непобедимите 3”, който също бе сниман у нас. Самюъл Джаксън и Раян Рейнолдс ще останат в България три седмици. Престоят на Гари Олдман ще бъде доста по-къс - седем дни.

Реклама
Реклама
Реклама