Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5553096 www.bgdnes.bg

Алисия прогони Николета. Драма в нощен бар между бившите на Божинов

 Певицата си избелва зъбите за Лозанова, но прецака кандидат-плеймейтките

Поредната жестока драма между бившите секспартньорки на футболиста Валери Божинов Алисия и Николета се разигра в нощен локал.
На стотици километри избяга НиЛо от срещата си с Алисия. Участието на фолкпевицата в известен столичен клуб провали кастинга на моделката за бъдеща носителка на короната "Мис Плеймейт 2016".


От няколко седмици Лозанова тръби, че на 2 юни ще подбере мадамите, които да се борят за титлата на най-секси мацка в една от най-оборотните чалготеки. Всичко вървеше по план, докато организаторите не решиха да поканят за гост-изпълнител същата вечер най-голямата врагиня на НиЛо - Алисия. Разбирайки за капана, Николета вдигнала луди скандали и в последния момент отменила кастинга, оставяйки десетки момичета, дошли от провинцията, с пръст в уста.

Реклама


За да спасят положението, управителите на скъпарското заведение събраха родни хубавици, снимали се за мъжки списания, които да залъжат липсата на новите попълнения. На всяка от тях са дадени по няколко хилядарки и безплатен алкохол само и само да въртят дупета цяла нощ.
Както "България Днес" първи писа, фолкпевицата и моделката трябваше да се срещнат очи в очи след години игра на криеница и медийни нападки. В последния момент Лозанова се е изплашила от факта, че ще се изправи пред най-големия си враг, и като дявол от тамян избяга далеч от столицата и любопитните погледи на клюкарите, които с трепет очакваха двете силиконки да застанат една срещу друга.
Алисия успя да прогони НиЛо и да насочи цялото внимание към себе си. Лозанова за пореден път доказа, че куче, което много лае, не хапе, реши да се скрие вдън земя, без да каже и думичка.


За разлика от плеймейткта, фолкпевицата бе готова за срещата от няколко седмици насам. Бившата на Валери Божинов дори избели зъбите си за паметната вечер.
Топпапараците на "България Днес" уловиха Алисия по време на шеметната подготовка за НиЛо. Фолкаджийката посети всички видове разкрасителни процедури, включително и зъболекарския кабинет.
От фотосите ясно се вижда, че изпълнителката е притеснена от досега със зъболекарския стол и дълго отлага влизането в кабинета. Ася обиколи няколко пъти скъпарския си джип, преди да се отправи към кабинета.
За подкрепа певицата беше взела по-възрастна жена със себе си. По всяка вероятност това е майката на певицата, която Ася крие от медиите и която й помага много с отглеждането на малкия Валерко.


През последните месеци Алисия буквално се е стопила. Фолкаджийката е вече с десетина килограма по-слаба и продължава да се смалява. Спортният клин, който певицата носи в ежедневието си, очертава кокалестите крайници на Ася. Няма и помен от секси мацката, която изпълнителката на "Карамел" беше доскоро.
Откакто се залюби с милионерския наследник Георги Станоев-Бирмата, Алисия спазва строги диети, за да изглежда привлекателна за новия си възлюбен.
След като фолкпевицата успя да преобърне душевния мир на Николета и моделката се принуди да отмени кастинга си, НиЛо е загубила голяма сума пари, които организаторите на конкурса са й дали, за да е част от журито. Заради некоректното отношение на Лозанова поканата й за жури най-вероятно ще бъде отменена, а Алисия отново ще ликува от щастие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама