Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5915309 www.bgdnes.bg

След като пребори сърдечния удар: Стоянка задържана в БОЛНИЦАТА

"Гинес" рекордьорката купува палтенце на Муки за Коледа 

Стоянка Мутафова още е в болницата, ще я изписват тепърва. Налага се да я задържат още за допълнителни изследвания и прегледи. Звездата и потенциална рекордьорка от "Гинес" (за най-възрастна все още играеща актриса) е в "Токуда" от миналата седмица, когато внезапно се почувства зле и бе приета по спешност.
След бърза операция и поставен стент Стоянка е стабилизирана, вън е от опасност и веднага започва да се шегува с щерка си Муки и лекарите около себе си. Самата Муки е с опънати докрай нерви и пред "България Днес" се изповяда, че е притеснена и се моли за здраве по цяла нощ.
На сутринта Стоянка е в още по-добра форма, смее се и се забавлява, пита Ирен Кривошиева кога ще играят. Двете тръгваха на гастрол, но го отмениха след приемането на Стояна по спешност в "Токуда". Там пристигна на крака и министърът на културата в оставка Вежди Рашидов, който й занесе голям букет цветя и й пожела бързо възстановяване.


Единствено "България Днес" разбра какви подаръци ще си правят най-известните у нас майка и дъщеря. Стоянка е харесала на Муки супер изискано палто от визонска кожа (визонът е дребен хищник с изключително ценна кожа). А Стоянка под елхата ще намери шишенце с любимия си парфюм, който Муки ще й даде след 20 дни.


Снощното представление "Г-жа Стихийно бедствие", което бе отменено, вече е с нова насрочена дата - 10 януари. До края на годината Стояна ще се възстановява и раздвижва постепенно. А по-следващото представление със сигурност ще е на 2 февруари, когато е рожденият й ден. По традиция тя винаги отбелязва своя личен празник на сцената.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама