Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5916424 www.bgdnes.bg

Бившата участничка от риалитито Даниела Костова: „Биг брадър“ е нагласен

Коя е тя

Осем години след участието й в "Биг брадър" от скандалната й слава на жената мъж не е останало нищо. В поведението й по нищо не личи, че е била бунтар по душа и невъздържана в действията си. Днес Даниела е на 37 години и работи като готвач в една пицария. Обичана и харесвана от всички, тя не спира да заразява с усмивка хората около себе си.

- Даниела, изминаха осем години откакто участва в четвъртия сезон на "Биг брадър". Спомняш ли си още за участието си в шоуто?
- Боже... Все едно беше вчера! Честно да си призная, имам някаква травма оттогава.
- Каква травма?
- Психическа! Не мога да си обясня точно, но сякаш искам да съм там отново, но и имам страх да си включа телевизора и да видя къщата. Като цяло прекарването е страхотно вътре, но накрая изпитах и доста голямо разочарование. Това не се забравя ей така, повярвай ми.
- С какво се промени за тези осем години?
- Станах по-спокойна, все пак съм на 37 вече. Преди това бях по-голям бунтар, по-емоционална, невъздържана. Прямотата, която има един човек, никога не остава по-назад и трудно се променя това качество. Научих се да изчаквам нещата да се случват сами, а не да ги предизвиквам. Радвам се, че вече не избухвам за най-малкото нещо и не се ядосвам за нещата, за които щях да се ядосам преди осем години. Единственото нещо, за което съжалявам, е, че не бях по-въздържана. Аз съм си Даниела прямата, която винаги ще застане на страната на истината.
- Нагласени ли са нещата в „Биг брадър“?
- Да, нагласени са, но ние го разбрахме едва когато излязохме навън.

Реклама


- Какво те накара да мислиш така?
- Ами победителят от нашия сезон Георги беше нагласен. Оказа се, че той е син на учителя на тогавашния продуцент Митовски, което беше малко тъжно.
- Караха ли ви да правите неща, които не са се излъчили?
- Всичко беше сценарий дотолкова, че мисиите от „Биг брадър“ бяха предварително измислени от него. Никой не ни е карал да вършим каквото и да е било друго освен тях. Гадното беше, че ни оставяха без цигари, храна, минерална вода и хляб в един самолет в най-големия порой. Трябва да реагираш първично. От теб зависи всичко, нали това е същинският експеримент, да видят човешката ти същност, как се държиш в такива ситуации. Хората също сме животни, а това е главната цел да изкарат животинското у теб.
- Какво мислиш за Ники Кънчев?
- Не мога да кажа нищо за него, защото тогава не беше водещ той, а Милен Цветков. Нашето шоу беше най-големият провал на сезон на „Биг брадър“, защото го беше взел Митовски и след това никой и никога не ни потърси да коментираме някой от следващите сезони или да участваме някъде другаде. От първия до третия сезон ги викаха, както и виповете. Митовски сам провали нещата.
- След излизането ти от къщата имаше доста спекулации за теб и Иванина. В какви отношения си с нея?
- С Ив сме в страхотни отношения и се виждаме почти всеки ден от осем години насам. За другите бивши съквартиранти нищо не знам...


- Как се чувстваш в момента?
- Спокойна, улегнала и работата ми доставя удоволствие, тъй като аз много обичам да готвя. От две години работя в пицарията. Започнах като на майтап, но тук ми хареса. Главният готвач видя, че в мен има потенциал, и сега съм топ в кухнята.
- Как прие всичките нападки и помии, които се изляха върху теб?
- Много тежко. Най-много ме нарани това, което бяха написали за приятеля ми, че е починал вследствие на катастрофа с мотор, докато аз съм му бъркала в гащите. Приятелят ми почина от рак преди много време. Питах се как може да спиш спокойно след такава гнусотия, която си написал.
- Какво се случва с личния ти живот?
- Няма нищо интересно. Вглъбила съм се в работата, но нямам време за него. Излизам с приятели насам-натам, а те всички са страхотни! В същото време се карам със всички, но това не ги спира да ме обичат.
- Ако ти предложат да участваш в „Биг брадър“ отново, би ли го направила?
- Да! Слагат 50 000 хил. на масата и един ключ с обзаведен апартамент и влизам! Тогава могат да ме видят в цялата ми същност. Меркантилна съм, но съм реална. А и кой не обича парите...
- За какво мечтаеш?
- Искам парички за един малък бизнес, но няма да издам какъв. Мечтая си някой ден на стари години да обикаля Немските Алпи и да отида в Швейцария. Искам да седя пред някоя готина камина, да гледам снега навън и да се намирам в някое китно селце.


Маргарита ИЛИЕВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама