Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5941097 www.bgdnes.bg

Флирт във фолксредите: Алисия и Тупалката се награбиха

Той й купува цветя, тя го прегръща 

Иво АНГЕЛОВ

Нова звездна двойка!
Фолкизпълнителите Алисия и Илиян Тупалката демонстративно се награбиха пред погледите на стотици хора, видя от мястото на събитието "България Днес".
Без грам свян двамата демонстрираха опасна близост и провокираха въпроси сред почитателите си дали двамата необвързани изпълнители не таят взаимна любов.
В любовна арена се превърна дискотеката на колегата им Константин - "Плаза" в Студентски град. В сряда вечерта Алисия имаше участие в нощното заведение, но за изненада на всички там се появи и Илиян, който се метна да прегръща колежката си. Тя пък нежно го хвана за ръка и дълго време отказваше да го пусне.
Изпълнителите използваха момента да обявят пред гостите на дискотеката, че работят по обща песен, която в близко бъдеще трябва да се появи на бял свят. Това провокира коментари дали отношенията между тях не са се затоплили по време на общата им работа.


След това неочаквано Илиян изчезна и още по-неочаквано се върна на сцената няколко малко по-късно. Той беше изкупил абсолютно всички букети от продавачката на цветя, която обикаляше цяла вечер из заведението. Мигом Тупалката подари цветята на Алисия, която ахна от изненада и на лицето й се появи огромна усмивка. Броят на розите беше повече от 20, като всяка от тях струва 5 лева, така че изпълнителят със сигурност е броил повече от 100 лева, за да покаже любовта си към бившата изгора на футболистите Николай Михайлов и Валери Божинов.
Съмненията за нещо повече между Илиян и Алисия се засилиха и от публичните твърдения, че изпълнителят се развежда със съпругата си и майка на сина му. От няколко дни в публичното пространство упорито се говори, че певецът и бившата гимнастичка Камелия вече не са заедно, макар че никоя от двете страни не потвърждава официално. Източници на "България Днес" в "Пайнер" потвърдиха, че Илиян и Камелия не се появяват заедно на публични места и има сериозни съмнения, че е настъпил крах във връзката им.
Сериозно потвърждение за раздялата им имаше по време на последния голям концерт на "Пайнер" в столичната зала "Арена Армеец". Камелия така и не се появи като придружител на изпълнителя, като се има предвид, че през последните години тя беше неотлъчно до него при всяка публична изява. Самият Илиян отбягвал пред колеги въпросите за семейния си статут, с което още повече засилвал подозренията, че отново е ерген. Вечерта в "Плаза" той отново беше без законната си съпруга и това му позволи спокойно да флиртува с Алисия.


Фолкпевицата също не е потвърдила официално, че има връзка с някого, като за момента единственият мъж в живота й е синът й Валери-младши. Алисия преди месеци беше засечена с Жоро Бирмата и се спекулираше, че отново се е събрала с Ники Михайлов, но тя предпочита упорито да мълчи, когато се отнася за личния й живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама