Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5941138 www.bgdnes.bg

Женски Вейдър на новите Star Wars

Българските фенове аплодираха Rogue One

Бисерка БОРИСОВА
Дарт Вейдър се появи в мъжки и дамски вариант по време на предпремиерата на новия филм от "Междузвездни войни" - Rogue One.
Вчера феновете на звездната сага от цял свят съпреживяха и официалната премиера на лентата.


"Ошашавена съм! Не мога да кажа нищо! Уникално!", заяви веднага след финалните надписи родна фенка, изгледала филма в популярен киносалон в София. В столицата представителите на групата Star Wars Bulgaria се събраха, облечени в костюми на герои от звездната сага. Момчетата и момичета със светещи лазерни мечове, имперски шлемове, костюми на ловци на глави и прочие се радваха на голямо внимание. Дуетът мъжки и женски Дарт Вейдър предизвика истинско оживление.

Реклама


В киното не липсваха и популярни личности, сред които водещата Мария Силвестър, икономисти, анализатори. На тях почти никой не им обърна внимание. Защото тази вечер популярните бяха феновете с костюми.


"Стана същото и при премиерата на "Силата се пробужда" миналата година. Тогава пак се появихме с костюмите и всякакви "випове" се надпреварваха да се снимат с нас вместо ние с тях", сподели с усмивка пред "България Днес" Тихомир Дулев от българското общество на "Междузвездни войни". Дулев бе дошъл на премиерата със съпругата и двете дъщери. Всички бяха с костюми от "Междузвездни войни".


За разлика от епизод седем "Силата се пробужда", за който имаше мащабна рекламна кампания, Rogue One мина "между другото". Но след първите отзиви стана ясно, че новият филм - въпреки че е нещо странично и дори не започва с оригиналния надпис STAR WARS, се харесва много повече на феновете, отколкото епизод седем, който бе възприет като носталгия по оригиналната трилогия, но с недоизпипан сценарий.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама