Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5944962 www.bgdnes.bg

Карбовски и Дилов-син фъфлят еднакво. Какво казват, нe разбираме, пищят плейметките

Красавица от конкурса ги учи да говорят правилно с език

Проблемите с говора на Мартин Карбовски и Любен Дилов-син са на път да изчезнат. Двамата журналисти, които фъфлят яко, и то така, че не можеш да ги разбереш какво искат да кажат, ще бъдат обучавани от логопедка, която е участничка в конкурса "Мис Плеймейт". Тя се казва Зори и е напълно сигурна, че за кратко време ще оправи проблемите с говора на двамата. Една от кандидатките за титлата "Плеймейт" показа завидни умения с език по време на представянето си на конкурса и взе акъла на всички гости в елитен столичен бар. Миньончето смята, че може да оправи говора на всеки само след няколко урока.


Освен със своето фъфлене, което е обичайно за Дилов-син, гостите на събитието бяха потресени от вида му. Брадата на журналиста е боядисана в синьо и това предизвика смях у присъстващите.

Реклама


Още преди да започне самото събитие бъдещите плеймейтки обградиха Карбовски и Любен Дилов-син, който беше водещ на събитието, заедно с бившата на Лудия репортер Александра Богданска. Красавиците разменяха ласкави думи с двамата, като някои от тях дори показаха близост с видните журналисти. Една от участничките, чиято рокля се скъса на сцената, сподели, че Карбовски е виновен за това.

Явно Мартин, който е част от журито, което ще избере бъдещата ни плеймейтка, е близък с няколко от участничките на конкурса. Докато 12-те претендентки позираха за обща снимка, Карбовски хвана за ръката едно от момичета и започна да й говори нещо на уше. Това веднага разбуни духовете, че видният журналист вече си има фаворитка и неговият глас ще бъде даден за нея.


Една от най-ексцентричните участнички се казва Деси. Тя се занимава с отглеждането на калифорнийски червеи, пчели и още куп други гадинки. Друга от бъдещите плеймейтки пък бе похвалена от водещите, че пие като смок. Изабела е рускиня и според някой може да изпие литър водка без никакъв проблем.


Представянето на плеймейтките не мина и без Ицо Стоте манекенки. Както обикновено, той е заграден от красавици, които се опитва да омае. На съседната маса е продуцентът Димитър Митовски. Той е във видимо хай настроение и дори потанцува на партито.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама