Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6151541 www.bgdnes.bg

Фризьорът Конда се завира в малката Никол

Николета Лозанова отново подари скъпарски рожден ден на дъщеричката си Никол, а фризьорът Конда Кондов се завря под поличката й! След като миналата година пръсна близо 5000 лв. за тържество в столичен мол, сега тя се изръси още по-сериозно. Бившата съпруга на Валери Божинов пръсна близо 15 000 лв., за да заведе дъщеричката им в Дисниленд в Париж за петия й рожден ден.

Увеселителната площадка е в източните покрайнини и на 32 км от центъра на френската столица, където е европейското царството на приказките на „Уолт Дисни“.
Паркът е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата се издига Замъкът на Спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства – Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети.

Реклама

Заедно с Николета и Никол за Париж пътуват и нейна близка приятелка, както и и личният й фризьор Конда Кондов. Всички те се настаняват директно в скъпарския хотелски комплекс на Дисниленд. Две нощувки там в обикновена стая са минимум 1600 евро. За да зарадва и дружките си, плеймейтката се е изръсила поне с още толкова и за тях. Така само спането й е излязло както математически сбор 3200 евро, което е около 6300 лв. Отделно за атракциите билетът на човек за ден е 59 евро.

Николета е спретнала изненада на малката с тържество в един от ресторантите на парка. Там имало специална торта за малката и различни тематични лакомства. За тях майката платила допълнително. По-късно Лозанова и компанията й били атракция и в ресторанта на хотела си. Конда и малката втрещили останалите клиенти с доста странната си игра. Тя се състояла в това, че фризьорът се опитвал да навре главата си под роклята на принцеса, с която Никол била облечена. През това време тя я бутала надолу и със смях се опитвала да се измъкне от него. Шашардисаните богаташи наоколо гледали с ококорени очи. Майка й Николета явно е доста доволна от случващото се и дори засне "играта" на двамата. След това Конда качи клипчето в социалните медии.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама