Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6151739 www.bgdnes.bg

Слай тегли майната на „Непобедимите“

Продуцентът Ави Лернър гризе нокти от яд

Двадесет милиона в зелено отказва да вземе Силвестър Сталоун

Калпав режисьор и снимачната площадка в "Бояна" стават причина за оттеглянето на холивудската мегазвезда Силвестър Сталоун от снимките на мегапродукцията с българско участие "Непобедимите 4".
Коравият Слай тегли една майна на продуцента Ави Лернър и отказва за четвърти път да застане пред камерата с най-великите имена в Холивуд за печелившата кинопоредица. Легендарният Роки е сценарист на лентата и главно действащо лице в екшъна с Джейсън Стейтъм, Шварценегер, Долф Лундгрен, Ван Дам, Джет Ли и Брус Уилис. Актьорът с италианска кръв държи лично да избере режисьора и мястото на снимките на четвъртата част, което му е отказано от компания Nu Image/Millennium.


Не по-малко известният от Слай продуцент Ави Лернър не иска и да чуе друг да дърпа конците на златната мина, още по-малко провален бизнесмен като 70-годишния актьор. За да успокои страстите, именитият евреин предлага на Сталоун хонорар от 20 млн. долара за появата му на екрана и написването на сценария. Това е най-голямата сума, която собствениците на правата за филма предлагат на звезда за участие в досегашните епизоди на лентата. Роденият в Ню Йорк Рамбо е непреклонен - този път без мен. Любимецът на три поколения киноманиаци опитва да обясни на бившия си вече партньор Ави, че повторно избиране на София за снимачна площадка обрича филма на пълен провал и предлага да опитат с нещо друго. Слай също иска на режисьорския пулт този път да застане светило в бранша, а не хората, които тепърва трябва да се доказват. Прищявките му се отхвърлени, което изправя пред сериозен риск реализацията на последната част на "Непобедимите".


"Още не е готово. Ще опитам да върна Слай в проекта. Имам надежди, че всичко ще се реши благополучно", коментира продуцентът Лернър пред американски издания. Засега Сталоун отказва да коментира скандала и запазва гробно мълчание. Единственото ясно е, че съвсем скоро феновете му ще могат да го видят на големия екран във втората част на касоразбивача "Пазителите на галактиката", където ще играе герой от комиксите на "Марвел".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама