Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6251210 www.bgdnes.bg

Веско арестува баби

Подозират нова любов в живота му 

Певецът сложи полицейска фуражка

Народният любимец Веселин Маринов арестува възрастни фенки!
Изпълнителят демонстрира провокативно поведение по време на пролетното си турне, като показа специално отношение към почитателките си от третата възраст.
По време на закачката Веско сложи на главата си полицейска фуражка и се преобрази като служител на реда. Разгорещени от песните му почитателки веднага пожелаха да бъдат закопчани от идола си, разказаха пред вестника присъстващи на концертите на Маринов.
Изненадващо Веско захвърли и традиционните си костюми, с които излиза на сцената. Бялата риза и елегантното сако са заменени от шушляково яке. Наблюдателни фенове отчетоха, че по време на последните му концерти е изчезнало и характерното му потене.
По неофициална информация драстичната промяна в поведението на изпълнителя се дължи на появата на нова жена в живота му. В продължение на месеци Веско проплакваше, че е сам като куче и няма приятелка. След няколко неуспешни авантюри срещнал жена, която го карала да се чувства добре, и това го отпускало да се държи по-фриволно и младежки.
Предположенията са, че става въпрос за много по-млада жена, която го връщала в младежките му години. Маринов крие личния си живот като военна тайна и не си позволява да говори публично с кого заспива вечер. Въпреки това на няколко пъти певецът е казвал, че се чувства предаден от някои жени, на които се е доверил. Единствено дъщеря му никога не го е предавала.
Последните концерти от пролетното турне на Веселин Маринов ще се състоят в началото на юни. Почитателите на певеца в Плевен вече го очакват на 5 юни, а тези в Ловеч - на следващия ден в Драматичния театър. Домът на културата в Габрово ще се превърне в сцена на концерта на Веселин Маринов на 7 юни, а Троян пък е последният домакин на пролетното турне на изпълнителя. Концертите там ще състоят в две поредни вечери в читалището - на 8 и 9 юни.


Концертите са част от мегатурне, което е планирано да продължи цели 2 години - рекорд за български изпълнител в музикалните обиколки.
Маринов е притежател и на друго впечатляващо постижение. Във фокуса на турнето са песните от новия албум "Представи си...". Той е 28-и в дискографията на певеца, който няма намерение да се спира на тази бройка.
Паралелно с всичките си ангажименти през есента Маринов ще организира и третото издание на фестивала "Полските щурчета", където търси талантливи български деца. Националният конкурс за млади изпълнители ще се проведе на 7, 8 и 9 септември 2017 г. в родния град на Веско - Полски Тръмбеш. В музикалната надпревара могат да участват младежи и девойки до 18 години, разпределени в няколко възрастови групи. Техните изпълнения ще бъдат оценявани от утвърдени имена в българската музика. Мими Иванова е председател на журито, а членове са Развигор Попов, Росица Кирилова, Красимир Гюлмезов, Пламен Велинов и Светослав Лобошки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама