Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6276147 www.bgdnes.bg

Ето го двойника на Бербатов!

Алексей Гилтяй

Намери се истински двойник на Димитър Бербатов! Това е шуменецът Георги Добрев, който прави истински фурор с външния си вид. Георги живее в Англия, където Митко изкара по-голямата част от славната си кариера. Добрев прилича изключително много на голмайстор щ1 в историята на националния отбор и много лесно може да бъде сбъркан с футболиста. Той се възползва максимално от приликата си със звездата и жъне невероятен успех сред жените. Снимките му в социалните мрежи са харесвани от стотици мацки, като всички те не могат да повярват колко много наподобява на Бербо. "Я, Бербатов пак се е снимал", "Едно към едно сте", са част от коментарите към шуменеца. В Англия също забелязват Георги и често го бъркат с бившия голмайстор на Висшата лига. "Имаме лека прилика", скромничи Добрев. Двойникът на Бербатов опитва максимално да наподобява футболната звезда. Той се облича в същия спортно-елегантен стил, прическата му е идентична и дори носи подобни слънчеви очила. 


Самият Бербо организира конкурс за свои двойници преди благотворителния мач срещу отбора на Луиш Фиго на 14 юни в София. Победителят ще получи възможност да изгледа на живо шоуто и дори да бъде гост в телевизионното студио на Би Ти Ви преди мача. Засега не е ясно дали Георги от Шумен официално участва в конкурса, но ако се реши да го направи, едва ли ще има проблеми да спечели. Той прилича повече на Бербатов, отколкото дори брат му Асен. 
Единственият, който не може да участва в конкурса е холивудската звезда Анди Гарсия. "Предупреждаваме отсега - Анди Гарсия НЯМА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТ ДО КОНКУРСА - пишат организаторите. - Причината е ясна - холивудският актьор е доказан двойник на Бербатов, а самият футболист му подражава повече от успешно. Така че - съжаляваме, Анди. Не се хаби да пращаш снимка. За всички останали кандидати - очаквам е вашите снимки и контакти на адрес [email protected]."
Победителят в конкурса ще бъде обявен в сряда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама