Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6276837 www.bgdnes.bg

Като маорите: БАХУР в УСТАТА на Дара

Езикът на певицата постоянно навън, феновете го искат

Маорите се плезят страшно, за да стресират враговете си, а тибетците се плезят с усмивка като поздрав. Защо Дара се плези като обезумяла? На този въпрос учените още не са намерили отговор.


Вижте тези снимки на младата певица. На всичките кадри тя се плези диво. "Това език ли е... или наденичка, дето й се подава от устата?", питат развълнувани фенове. На тези въпроси идват страшни "отговори" от шегаджии - те сравняват езика й ту с бахур, ту с мистрия (защото е плосък и голям).

Реклама


При всички положения има някакъв секрет с Дариния език. Не може толкова често (на пет снимки една й е оплезена) да прави подобни физиономии. Децата често се плезят, когато се концентрират например.

Но Дара отдавна не е дете, а си е жена и половина. Нищо, че едва онзи ден завърши гимназия и изкара шумен бал и всъщност няма 20 г. Тя показва с охота скандално поведение и еротични чупки в кръста, от които ще се изчервят и 50-годишните, дето са "врели и кипели".


От днес сутринта Дара ще подкрепя кандидатите за слава на кастингите за "Х фактор", които до 14 юни се провеждат в "Студио 5" в НДК.


"Мина цяла година от кастинга, на който аз се явих, и за това кратко време се сбъднаха много мои мечти, вече градя кариера като изпълнител.

Нямам търпение да се срещна с хората, които са събрали смелост да се борят за своето място на сцената тази година!", казва за кастингите Дара, чийто втори самостоятелен сингъл "Родена такава" оглави официалната класация на най-излъчваните български песни в радио- и телевизионния ефир в продължение на 4 седмици.
Ето и датите за "Х фактор" кастингите:

12, 13, 14 юни – София, НДК, "Студио 5"
16, 17 юни – Пловдив, грандхотел "Пловдив"
19, 20 юни – Бургас, хотел "Аква"
22, 23 юни – Варна, Фестивален конгресен център
25 юни – Велико Търново, грандхотел "Янтра"

Реклама
Реклама
Реклама