Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6278982 www.bgdnes.bg

"Гласът на БГ"Е ЧОВЕК НА ВЕСКО МАРИНОВ

Кой грабна 50 бона 

"Батко Радко" разцъква с трубадура на МВР още през 2014-а 

"Батко" Радко Петков, както Камелия го нарича, стана победител в "Гласът на България". Това всички го знаят. Но не знаят с кого той е много близък.
С Веско Маринов!
Двамата са гъсти още от 2014 г. покрай шоуто по „Нова“ "Големите надежди", в което съдии бяха Любо от "Те", Дивна и Веско. Там Радко спечели сърцата на звездите и изключително впечатли изпълнителя на "Нашата полиция", който му каза, че ще е престъпление, ако не стане певец. Веднага след това Радко получи покана от Веско за участие в негов концерт в Троян. Това е родният град на младия талант и той веднага се съгласи.
"Невероятен си, Веско! На дете да отстъпиш своята сцена - направо съм изумена! Поклон и благодарности, ти си уникален човек!", написа Валентина В. по интернет на кумира си след концертната поява на младежа.


Иначе онази вечер Радко беше на косъм - бая оспорван певчески дуел се разигра на финала на "България търси талант" с филипинката Сара Сюзет, която стана втора. Благодарение на таланта си и изпълнението на "Сбогом, моя любов" (на Васил Найденов) Радко разгроми конкуренцията и спечели голямата награда - 50 хиляди лева.
"Това, че съм българин, ми помогна да спечеля. Има една ключова думичка в името на предаването и това е "България", заяви самият Радко след триумфа си. Той добавя, че все още не осъзнава напълно какво се случва, но е изключително щастлив.


"От момента, в който дойде в моя отбор, знаех, че имам финалист", заяви музикантът Иван Лечев, в чийто тим беше Радко. Той го определи като "безумно талантлив и страшно работлив". "Рядко съм виждал човек на 17 години с такава психика. Той успява да се мобилизира точно когато трябва. Излиза на сцената и тя го мотивира, а не го плаши", добави още Лечев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама