Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6285411 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Деси Димитрова: Райън Гигс ме сваляше!

Добромир ДОБРЕВ

Голямата легенда на "Манчестър Юнайтед" Райън Гигс си падна по българките! 43-годишният футболист с 672 мача за "червените дяволи" флиртува с нашумялата плеймейтка Деси Димитрова. Това се случи по време на купона в дискотеката след мача на звездите, организиран от Димитър Бербатов.
"Някои от футболистите направо ококориха очи, като ми видяха бюста, бяха доста впечатлени. Райън Гигс доста често минаваше покрай мен и уж небрежно ме подбутваше. Явно съм успяла да го изпотя", разкри пред "България Днес" самата Деси.


Гигс е известен женкар на Острова. Заради постоянните си изневери в момента той е в процес на развод с жена си Стейси. Райън бе хванат на калъп дори с жената на собствения си брат - Наташа. Преди това той изневери и с тв звездата Имоджен Томас. Остава загадка дали е опитал от българската любов. Според Димитрова най-готин от всички футболни звезди е бил Митко Бербатов.
"Имаше много симпатични футболисти, някои от тях бяха точно мой тип. Но Бербатов е истинска класа, мъж мечта! Умен, красив и благороден. Преди бях влюбена в него. Нека не забравяме, че събитието беше с благотворителна насоченост. Трябва да му кажем едно огромно благодаря за това, че подпомага талантливите ни деца", каза още плеймейтката с огромни бомби.
Райън Гигс и останалите от британската групичка обърнаха повече от каса бира по време на партито. Сепарето, на което бяха още Пол Скоулс, Роби Кийн и Дейвид Джеймс, бе отрупано с празни бирени бутилки. Като истински бохем, Гигс запали и дебела кубинска пура. Авторът на два гола в мача Давид Трезеге пък се оказа страстен фен на водката и си пийваше само от прозрачната течност.
Митко Бербатов бе абсолютен трезвеник и отказа да пие алкохол. Край него на българското сепаре бяха Мартин Петров, Краси Балъков и Дани Боримиров, който доведе съпругата си Афродита и щерката Джулия.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама