Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6291503 www.bgdnes.bg

Чапа оздравя с телешки опашки

Великият скулптор Георги Чапкънов оздравя с купон на телешки опашки! Веселбата се случи преди дни на сбирка по мъжки за пенсионирането на най-колоритния оператор от БНТ - Любомир Милошев-Пепето. Той събра на едно място колеги, началници и приятели на тежка софра.
"Добре, че са приятелите, та и аз с тях се чувствам прекрасно. Слава на Бога, добре съм, след като си счупих ребрата, които пробиха белия ми дроб. Сега отново работя и на купони ходя", пошегува се Чапа.
Освен 74-годишния скулптор на студена ракийка, салатка и телешко дойдоха Коко Каменаров и жена му Радина Червенова, мъжът на Богдана Карадочева - Стефан Димитров, Агент Тенев и още поне пет-шест авери на скулптора.
Междувременно Чапа се похвали, че е изпратил на рожденика Симеон Сакскобургготски за подарък уникално изработен сребърен релеф от серията "Чапасутра".
"Работата най-много ме радва. След всичко, което ми се случи от началото на май досега, е време доброто пак да ме навести. Вярвам в това", каза Чапа, който продължава да радва с произведенията си.
Да е жив и здрав!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама