Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6368821 www.bgdnes.bg

Отварачката се събра с бившия

Обратите в живота на Мара Отварачката не спират! Изненадващо за всички певицата се събра с бившия си съпруг - бизнесмена Димитър Андонов.
Двамата стоплиха обтегнатите си отношения отдавна, а само преди дни се събраха заедно да отпразнуват деветия рожден ден на щерка си Марая.
Заедно с Андонов гост на рождения ден бе и новата му жена Никол и общият им син. Красивата Никол и фолкпевицата не таят лоши чувства една към друга. Дори точно обратното - двете са приятелки и между тях няма напрежение.
Партито по случай празника на девойката се състоя в скъпарски хотел на брега на морето. С много гости, огромна торта и купища разнообразни забавления щерката на певицата навърши девет години.


За лъскавото парти Мария е пръснала минимум 5 бона. Специален гост на рождения ден беше рапърът Криско, на когото бе заплатен "скромен" хонорар за изпълнението на няколко парчета от репертоара му. С рап изпълнителя бе и половинката му - танцьорката Цветелина. Заедно с нейна колежка разкършиха кръшни снаги в ритъма на танца.
На рождения ден на Марая не присъства единствено бизнесменът Християн Гущеров. Хриси и Мария вече са официално разведени. Въпреки че няколко години се грижеше за щерка й като за своя дъщеря, той не бе поканен на празника й. Между него и певицата бракът приключи с гръм и трясък и двамата днес не се и поглеждат.

СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама