Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6368891 www.bgdnes.bg

Стоянка ПО БАНСКИ!

Великата Стоянка Мутафова отново напомни, че е комик номер едно на Републиката, като разсмя не само колегите, а и присъстващи на поредното си пътуване за лятното турне по морето. Докато била в колата, Госпожа Стихийно бедствие решила да се пошегува с всички - сложила си маска на лицето, шапка на главата и с воден пистолет се насочвала към пътуващите пред колата й автомобили. "Голяма част от хората се стъписваха от това какъв човек возим, но после тя махаше маската и хората прихваха от смях", разказват колегите на Мутафова за преживяването да пътуват с нея на турне. 95-годишната Стоянка винаги е обичала шегите и както казва самата тя: "Аз обикновено се смея на неща, от които хората се страхуват. Развинтено ми е чувството за хумор".
Иначе Стоянка Мутафова и Муки вече приключиха обиколките си по морето и сега са се отдали на почивка там. "От години не сме почивали така. Мама е от най-добрите плувкини и може на закрит плаж отново да отиде да се попече. Не използваме кремове против слънце, защото не се печем и двете, аз лично не харесвам много това потъмняване", обясни красивата щерка на Стоянка - Мария Грубешлиева.
Засега Мутафова още не е приела нови предложения за роли, макар да има предложени поне за 4-5 такива. "Имам предложения за два филма и две пиеси, обмислям, разглеждам, не съм отказала още, есента ще мисля", категорична е Стоянка Мутафова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама