Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6368901 www.bgdnes.bg

Блатечки си прави харем!

Кой е, кой е като мен?
Пита щастлив Асен Блатечки всяка сутрин огледалото.
Лошото момче на българското кино си прави харем! Мечтата на всеки втори мъж се превръща в реалност за Блатечки.
За момента в харема на Асен са две жени - Катерина и Диляна. Първата му съпруга, от която има голяма щерка, и моделката, която забремени и изостави. Докато се чудеше и маеше коя да избере, актьорът взе най-лесното решение - прибра си и двете.
Топпапараците на "България Днес" уловиха Асен да обядва с жена си Катерина само две седмици след като оглеждаше апартаменти с Диляна Попова. Блатечки редува с коя от двете си жени да прекарва следобедите си. Той е категоричен, че живее само с първата си и дългогодишна изгора, но в същото време бива постоянно засичан в компанията на изкусителната Диляна.
От фотосите ясно се вижда, че с Катерина се държат като истинско хармонично семейство. Двамата обядват с двама техни приятели в кукленски малък ресторант в центъра на столицата, близо до дома им. Спортно облечена и без грим, Катерина изглежда щастлива и спокойна до съпруга си.
Не толкова добре изглежда Асен. Актьорът е с огромни торбички под очите, недоспал и видимо в кисело настроение. Той е налял килца през последните месеци. Изглежда, че от жени и деца няма време за спорт, а предимно за вкусни обедни блюда.
В артсредите Асен и личният му живот са тема номер едно. Колеги на Блатечки шушукат, че решението да врътка две жени не е най-доброто, тъй като бързо може от два стола да остане на земята.
Другият въпрос, който занимава клюкарите, е, как актьорът се справя с издръжката на двете си жени и двете си деца. Асен плаща добра сума на сина си Борил и помага финансово на майка му Диляна. В същото време се грижи за Катерина, както и за първородната си щерка Катя, която в момента е в тийнейджърска възраст.
Блатечки твърди, че за него парите не са най-важни. Той е категоричен, че би работил и като хамалин, ако му се наложи да остане без професията си.
"Изкуството не може да бъде бизнес в България заради малкия пазар, но смятам, че е нормално човек да получава максимума пари за това, в което е добър. Иначе аз никога не съм държал на парите, за мен е по-важно да съм свободен" - твърди Асен.
В момента той довършва английската версия на филма "Бензин", който за премиерния си уикенд в края на пролетта събра 25 000 души и това го превърна в най-гледната бг продукция за последните седем години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама