Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6378046 www.bgdnes.bg

Кочина след годежа на Фики

Кочина и мръсотия като от селски панаир след пищния годеж на Фики и Гюлджан.
На това се натъкват шуменци ден след бляскавото събитие. Фики и бъдещата му съпруга направиха истинско зрелище в центъра на Шумен, но са оставили кочина след себе си, негодуват гражданите, които са готови да излязат на протест с цел подобни шумни събития в града на открито да бъдат забранени.
Според слуховете фамилия Стораро са платили тлъста сума на общината. Срещу 7 бона младите влюбени са се обещали един на друг във вечна вярност. Ето защо гражданите на Шумен очакват от общината да почистят и да възстановят щетите след празненството.
Изпълнителят и възлюбената му се появиха с карета и мнозина ги сравниха с актьори от турски сериал. На празненството са присъствали над 500 гости от цяла България, а и от чужбина. Събитието е съвпаднало и с рождения ден на Тони Стораро. Двамата влюбени са получавали предимно пари вместо подаръци, с което се е натрупал семейният бюджет.
След годежа Фики и Гюлджан отлетяха за Миконос, където само двамата ще прекарат няколко романтични дни. Двойката се готви и за голямото събитие, което толкова отлагаха, а именно сватбата им. Тя ще се състои на 11 октомври в известен столичен хотел.

СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама