Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6662401 www.bgdnes.bg

Черното стана бяло

Смях и веселие съпътстват раздаването на престижните награди "Изборът на критиците" за разлика от печалната атмосфера на "Златен глобус".

На проведената в четвъртък бляскава церемония нямаше и следа от гняв или политически послания. Актрисите пристигат в натруфената зала в Санта Моника облечени в снежно бяло, което контрастира с черните тоалети от миналия уикенд на връчването на глобусите. Траурните облекла бяха навлечени от холивудските величия в знак на протест срещу сексуалното насилие в шоубизнеса. Докато критиците присъждат своите призове, пространството кънти от смях и звън на чаши с шампанско.

Реклама

Макар да не е сред отличените, звезда на вечерта става Анджелина Джоли. 42-годишната грандама на киното се появява в лъскава бяла рокля, декорирана с пух на деколтето.

Одеждата е творение на световноизвестната модна къща "Ралф и Русо". Наблюдателни светски лъвове отбелязват, че Анджи е броила хиляди долари за разкошната дреха. На очи се набива и младата надежда на Холивуд Ема Робъртс. Нейният бял тоалет се отличава с непретенциозната си кройка и липсата на украшения. На церемонията тя е придружена от гаджето си Ивън Питърс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама