Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6663711 www.bgdnes.bg

Внучката на Адама се сгоди

Сватба в края на лятото за Теди и д-р Иванов

Актрисата Теодора Кулева, която е внучка на легендата Тодор Колев, се сгоди за дългогодишния си приятел д-р Ервин Иванов. Щастливото събитие станало малко преди коледните празници. Според приятелите им двамата ще вдигнат сватба в края на лятото. Семействата и на двамата са казали своето "да" и съвсем скоро ще започнат приготовленията за пиршеството.

Ервин е завършил Медицинския университет в София и е амбициран да пробие в нетрадиционната медицина. Младежът от Дулово навлиза сериозно в бизнеса с дистрибуцията на хранителни добавки за европейския и американския пазар.

Реклама

Неслучайно д-р Иванов е сред най-активните членове на Българската асоциация за индустриален коноп. Още като студент решава, че ще напусне България, и планира да гради кариера в Швейцария или Германия. Малко след това обаче съдбата го среща с внучката на Адама - красивата Теди, и двамата се впускат в страстна връзка. По същото време Теди е втори курс в класа на проф. Стефан Данаилов.

Тя е единствената дъщеря на актрисата Албена Костова и журналиста Венци Кулев. В последната година от обучението обаче се мести в класа на проф. Ивайло Христов и завършва като негова ученичка.

В момента Теодора е на щат в първия сезон в Плевенския куклено-драматичен театър и се справя блестящо с ролите си. Въпреки мизерната заплата красавицата не се отказа от мечтата си да стане актриса.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама