Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6665176 www.bgdnes.bg

Римска оргия за ЧРД на Русата Златка

Мощно чалга парти, сравнимо с римска оргия, беляза 31-вия рожден ден на Русата Златка!

Напращели от силикон мадами с тежък грим и безкрайни екстеншъни присъстваха на забележителния купон в популярна столична чалготека.

Реклама

По разкази на очевидци партито било като вакханалия - силиконови мадами пиели квалитетни питиета, а мускулести мъжаги ги заграждали с внимание. На празненството присъствали чалгарките Андреа и Алисия, които лично поздравили Русата Златка. Любопитното е, че преди години Алисия и плеймейтката бяха в много тежък конфликт, като се обиждаха на леки жени и интригантки. Скандалите им бяха публични и обвиненията се изговаряха в телевизионния ефир. Години по-късно и двете признават, че съжаляват за драмите и са си простили взаимно. Алисия и Златка често могат да бъдат видени в една компания, забавлявайки се по нощни заведения.

Сред гостите на рождения ден беше и моделката Светлана Василева, с която Райкова е много близка приятелка и винаги се канят взаимно на лични празници. Плеймейтката Ася Капчикова и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз също бяха сред присъстващите на партито, на което преобладаваха изкусителните жени, а мъжете бяха доста по-малко на брой. Поздравите за компанията валели един след друг, а разкрепостеното тържество продължило до малките часове на нощта.

Безспорен интерес предизвика и фактът, че Русата Златка купонясва с гаджето си Георги Валентинов напук на клюките, че ММА боецът я е прогонил.

В края на миналата година тръгна упорит слух, че Валентинов е натирил Райкова, защото през годините така и не успяла да изчисти репутацията си на лека жена. Въпреки бизнес начинанията си Златка не изглеждала улегнала и това вредяло на имиджа му на сериозен спортист. Затова и ММА боецът решил, че слага край на връзката им, защото уж му било писнало да го наричат "гаджето на Русата Златка".

Разпространената история се оказа кьорфишек и двамата продължават да са двойка. Нещо повече, русото изкушение си е сложила снимка с ММА боеца на профила си във фейсбук, което е повече от ясен знак, че раздор между тях няма. През годините двамата многократно бяха разделяни, но нито една от историите не се оказа истина. Русата Златка много често се появява на светски събития без Георги, но причината не е, че са разделени, а че спортистът не бил голям любител на публичните купони. Той нямало как да не уважи рождения ден на половинката си и затова бил част от купона в чалготеката.

Относно 31-вата си годишнина Златка признала, че изобщо не се чувства стара или депресирана. Тя все така усещала живинка за купони и себераздаване и годините грам не я плашели. Тя вече натрупа сериозен стаж в публичното пространство, където изгря през 2007 г., окичвайки се с титлата "Мис Плеймейт".

Една декада по-късно тя вече е със значителен брой пластични операции, като при последната интервенция увеличи бюста си до космически размери. Гръдта й е огромна и спокойно може да претендира за една от най-големите по родните географски ширини. Пред приятелки Райкова признала, че иска да продължи с наливането на кубици, защото мечтата й била да има още по-голям бюст. След поредицата от интервенции Русата Златка категорично отказала повече да носи сутиен, тъй като искала да се похвали пред всички с визията си на изкусителка.

Реклама
Реклама
Реклама