Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6761794 www.bgdnes.bg

Ненчо се бъзика с Веско Маринов

Водещият на "Господари на ефира" взима сутиен от публиката си, който ще сложи на сърцето си

Ненчо Балабанов яко се изгаври с Веселин Маринов!

Водещият на "Господари на ефира" се превъплъти в барда на нацията и го имитира едно към едно. Ненчо наглед показва как Веско се държи на сцената, като единственото, което не прави, е да не бърше потта от челото си, което е запазена марка на Веско.

Реклама

Видеото, на което актьорът се прави на Маринов, от няколко дни се върти в социалните мрежи и всеки гледал го се пръска от смях. От кадрите става ясно, че Ненчо с право печели третия сезон на шоуто "Като две капки вода", тъй като няма имитация, която да му убягва.

Издокаран с костюм и риза, досущ както Веско се явява на концертите си, Ненчо докрай влиза в образа на Маринов. Балабанов дори си изкриви езика, за да може да говори точно като барда. Той набляга на лекия мек говор на любимия изпълнител на всяка жена.

В самото начало на имитацията Ненчо обяснява колко фенове има из цяла България.

"Почитателите ми идват с трепет и огромно желание на моите живи изяви - започва Ненчо в образа на Маринов. - И аз като тях се разчувствам", продължава в същия дух Балабанов.

На всяка своя изява Маринов винаги получава огромен букет с цветя от някоя фенка. В клипа на Ненчо този момент, разбира се, няма как да бъде пропуснат. Щом получава букета, Балабанов леко се учудва, но все пак заявява, че е видял дамата, защото е стояла на първия ред и му е направила впечатление.

"Аз вас ви знам. Вие винаги ми се радвате", казва Балабанов точно както прави и Маринов на своите концерти.

Букетът се струва малка награда за Маринов и той иска да вземе нещо за спомен от дамата, подарила му цветя. Ненчо, в образа на Веско, иска да получи още нещо. На имитатора веднага му е даден огромен червен сутиен, който той прилапва в лапите си.

"Ще си го взема за спомен. Ще си го слагам вечер на сърцето", казва Ненчо в образа на Маринов.

Самото видео е смешно и забавно и няма за цел да осмее певеца, а само да развесели неговите фенове.

Реклама
Реклама
Реклама