Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6762847 www.bgdnes.bg

Грип прецаква щерката на Ива Екимова за "Гласът на България"

Заради настинката беше неуверена в себе си, разкри майката на Дара

Дъщерята на Ива Екимова и покойния Дими от "Сленг" – Дара, имаше малшанса да се разболее часове преди участието си в "Гласът на България". Тийнейджърката не успя да премине в следващия етап на музикалното шоу въпреки перфектното си изпълнение.

"Дара беше болна - разкри пред "България Днес" майка й Ива Екимова. - Чувстваше се неуверена от настинката и това може би изигра някаква роля, за да не продължи напред. Все пак Дара трябва да извърви целия път, в който има много победи и загуби, за да пробие. За мен тя се представи блестящо. Това, че не продължава, не трябва да я отчайва."

Реклама

Според Екимова някои от продължилите в следващия етап в "Гласът на България" се представят в пъти по-слабо от дъщеря й.

"Естествено, че имаше и участници, които бяха под нивото на дъщеря ми, но преминаха напред. Но какво може да се направи? Нищо. Вече е минало", категорична е бившата водеща.

Пиарката разкри, че дъщеря й Дара приема тежко отпадането си от конкурса. Въпреки това тийнейджърката не се отказва от голямата си мечта - да стане певица.

"Започна да пее от 4-годишна - обясни Екимова. - Баща й я насочи към музиката. Аз исках да се занимава със спорт, но видях, че Дара има талант. И други хора ми го казват. Със сигурност го е наследила от Дими."

Дара работи от дълги години със специалисти в областта на музиката. Щерката на Дими от "Сленг" и Ива Екимова посещава почти всеки ден различни школи, където се учи от един от най-добрите педагози в тази област.

"Важното е, че Дара влага страст. Развива се с всеки изминал ден", добави Екимова.

Реклама
Реклама
Реклама