Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6763665 www.bgdnes.bg

Мария Димова, беквокалистка на Жана Бергендорф: Ще спечелим "Евровизия"!

"България най-накрая ще спечели "Евровизия". Тази година имаме уникален проект и хората ще го оценят. Божа работа е всичко."

Това заяви пред "България Днес" певицата Мария Димова, която се включи към петимата изпълнители, които ще представят страната ни на музикалната надпревара.

Реклама

Групата Equinox (Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл) вече представи песента си Bones ("Кости"), с която ще атакува европейския музикален връх.

"Композиторът Борислав Миланов се свърза с мен чрез фейсбук и ме покани да бъда беквокалистка на Жана. Ще изпълнявам фолклорните мотиви. Няма да бъда на сцената, а зад нея - тоест няма да се виждам, но гласът ми ще се чува. Много съм развълнувана и нямам търпение да участваме. Това е предложение, което не се отказва и затова веднага се съгласих", сподели Димова.

"Песента ни е уникална, а изпълнителите са внимателно подбрани. Това е гаранция за представяне на световно ниво. За мен е чест и гордост, че съм част от всичко това", добави изпълнителката. Тя разкри, че няма нищо случайно в живота - тя ще бъде в португалската столица Лисабон навръх рождения си ден (10 май). "Родена съм на 10-и число в 10:10 ч.", заяви с усмивка Мария.

Много често е наричана българската Бионсе - не само заради визуалната прилика между двете, но и заради сходните им гласове. "Готино е да те сравняват с Бионсе. Тя ми е идол, много я харесвам и от нея се уча на много неща", завърши Димова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама