Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6772962 www.bgdnes.bg

Русата Златка крие таен брак

Женила се е за бившия на Преслава, сега пак прие да е булка след изненадващо предложение в "Капките"

Плеймейтката Златка Райкова се сгоди в ефира на Нова телевизия по време на риалити шоуто "Като две капки вода". Русокосата красавица каза "да" на Георги Валентинов пред баща си, приятели и журито в предаването. И за самата Златка предложението за брак бе изненада. "Аз се чудя защо всички бяха дошли точно в този лайф. Оказа се, че майка ми също е наясно с предложението, а баща ми точно днес пристигна от Испания, за да ме гледа в ролята на Мадона", радваше се Райкова, подскачайки с размазан грим.

Реклама

Повече от три години красавицата се кълнеше във вярност и безкрайна любов на ММА бореца Георги Валентинов. Малцина обаче знаят, че връзката на двамата е грешна пред Бога. Причината не е, че двамата консумират любовта си, без да са дали обет за вярност, а че русата сексбомба има сключен църковен брак. През 2011 г. медиите гръмват с новината, че Златка се е омъжила за тогавашния си приятел Павел. Повод за това е снимка, на която двамата се венчават в църква. След дълго мълчание Златка най-накрая призна в предаване по Би Ти Ви, че с Павел са си казали заветното "да", но само пред Бога.

Свидетели на бракосъчетанието са нейна близка приятелка и доверен другар на младоженеца. Семейното щастие за жалост не продължава дълго и още същата година пътищата на двамата се разделят. Причината е, че Павел, който е смятан за близък на известни наркобосове, се оказва женен за друга жена, от която отгоре на всичко чака дете. Изоставената съпруга не спира да тормози Русата Златка, че е откраднала мъжа й, и дори я заплашва, че ще я залее с киселина. В крайна сметка плеймейтката решава, че няма да търпи повече психическия тормоз на своята баджаначка, и се разделя набързо с Павел. Той не страда много и се завръща при жена си. Двамата с Русата Златка не са разтрогнали църковния си брак.

Покрай връзката си с Павел на Райкова й тръгна прякорът Мис Разтури семейство. Още докато Валери Божинов беше с фолкпевицата Алисия, плеймейтката сама се похвали, че е успяла да вкара футболиста в леглото си. След връзката си с Павел Русата Златка прелъсти и друг обвързан мъж - гангстера Камен Балбузанов-Куката, който в крайна сметка се върна при законната си съпруга и децата си.

Бившият й Павел движи с Преслава

С днешна дата бившият любим на Златка Райкова - Павел Лазаров, вече е с фолкпевицата Преслава.

Двамата постоянно се снимат от различни точки на света, дори тръгна слухът, че изпълнителката е бременна от него. След като отрече, Преси обясни, че любимият й още не е разведен, за да може да се ожени за нея. Но и това предстояло.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама