Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6782061 www.bgdnes.bg

Светлана и Гущеров работят за бебе

"Не съм бременна, но работим за бебе. Започнахме доста преди да се появи годежният пръстен. Господ си знае работата."

Това заяви плеймейтката Светлана Василева, която публично разкри подробности от връзката си с младия милионер Християн Гущеров.

Реклама

Моделката обяви и датата на сватбата им - 12 юли, когато е и рожденият ден на любимия й мъж. Подготовката за бляскавото събитие вече е започнала, като Светлана призна, че иска церемония, за каквато винаги е мечтала.

Василева разкри и как точно Гущеров й е предложил брак. "По това време правехме първата си съвместна фотосесия. Той ме извика малко до кабинета му. Бях изненадана. Тогава ми предложи, но не очаквах да го направи по време на фотосесия. Падна на колене, а аз бях изключително шокирана. Той е много добър в изненадите. Обича да ги прави и да ме кара да се чувствам щастлива", разказа Василева.

На въпрос дали са верни информациите, че годежният пръстен с огромен диамант струва около 100 000 долара, плеймейтката отговори, че цената е почти вярна.

"Чувствам се много добре и съм много влюбена. Харесва му, че съм земен човек. Добре се грижа за него, това също е важно за един мъж. Спечелих го с това, че съм добра. Чистя всеки ден - обичам да си пусна пералнята. Дори исках да си купя прахосмукачка и той се зачуди за какво ми е, тъй като у дома имаме жени, които чистят. Християн готви, той е много добър готвач. Никога не си дава рецептите, дори не позволява някой да го наблюдава. А аз правя много хубава баница, която той харесва", сподели още плеймейтката.

"Той е много начетен човек. Знае как да гледа една жена - възпитан е, обноските му са на ниво, държанието му към мен и моите приятели е отлично. Показа друг вид държание от мъжете, които съм виждала. Запознах го с родителите ми. Всички от семейството ми идваха на гости в София и го харесаха. Годежът ни беше в тесен кръг и присъстваха само семействата ни. Преценихме, че няма смисъл да вдигаме голям банкет с 60 души", разясни Светлана.

Тя коментира и твърденията, че не се разбира с баща му - бившия депутат Добромир Гущеров, защото той не я харесвал. "Не знам как прецениха, че баща му не ме харесва. Това не е вярно. Разбирам се с майка му и баба му. Още не съм се виждала с баща му, но той живее в чужбина, а ние пътуваме и често се разминаваме. Това, че не ме харесва, не е така", каза още Василева. Тя изтъкна, че Християн е независим финансово от баща си, а всички други твърдения идват от завистливи хора.

Плеймейтката потвърди, че Гущеров-младщи и фолкпевицата Мария вече официално са разведени. "Преди няколко дни получи документите от развода. Вече не е ангажиран. Дори искаше да отидем да подпишем граждански брак веднага след развода, но отложихме нещата, за да направим сватбата на мечтите ни", завърши влюбената блондинка.

Реклама
Реклама
Реклама