Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6801764 www.bgdnes.bg

2 бона майчински за Преслава

Чалга дивата спира да пее през май

Певицата ще прибира хилядарки и докато си гледа детето

Преслава ще прибира по над 2 бона на месец, докато е в майчинство. Певицата е бременна от своя приятел, бизнесмена Павел Лазаров, и ще си вземе кратка почивка преди и след като роди. Тя ще излезе в майчинство за неопределен период. Преси е категорична, че ще се завърне на сцената, когато се чувства готова.

Изпълнителката на "До синьо" е осигурявана от своя работодател "Пайнер" на максималната възможна сума у нас - 2600 лева, научи "България Днес". Това значи, че тя ще получава 90% от нея през първата година, докато е в майчинство, или иначе казано, точно 2340 лева.

Реклама

Рожбата на изпълнителката ще бъде момиче и ще се появи на бял свят през лятото. Терминът на Преслава се пада близо до рождения й ден - 26 юни.

Певицата обмисля варианта да слезе от сцената през май месец. Преси иска в последните дни от бременността си да не се натоварва, а да си почива активно.

След като публично обяви, че очаква бебе, изпълнителката рязко намали участията си. Вече се изявява по един-два пъти на седмица, тъй като се чувства уморена и има нужда от почивка.

За да не стои затворена по цял ден вкъщи, Преслава често излиза на разходки. Едно от любимите места на изпълнителката и бащата на детето й Павел е Южният парк в София. Двамата могат да бъдат засечени там през няколко дни.

Както е известно, Преслава вече официално заживя с гаджето си. Преди няколко седмици тя се нанеса в дома на бизнесмена в София. Певицата взе и майка си, която да помага с дневните задачки - като пазаруване, чистене и други.

Изпълнителката ще стане поредната чалга певица, която се сдобива с рожба в последната година. За последните 12 месеца това се случи с Джена, Галена, Магда и ДесиСлава.

Реклама
Реклама
Реклама