Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6888664 www.bgdnes.bg

Радина с джип за 300 бона

Чаровната актриса, позната с ролята си на анестезиоложката д-р Биляна Захариева от миналия сезон на сериала "Откраднат живот", видимо е захвърлила кецовете и разрошената коса и се превръща в същинско Барби.

28-годишната брюнетка се носи със стилни и модни дрешки, които струват стотици левове. Чепиците й са рядко срещан модел на известна дизайнерка, както и очилата, и часовникът й.

Реклама

Това, което събира очите на минувачи и фенове, е луксозният бял джип, който кара актрисата от драматичния театър в Пловдив. Носителката на награда "Аскеер" за изгряваща звезда през 2015 г. фучи в столицата с тузарското возило, което чисто ново надхвърля 300 бона.

Впечатление прави пръстенът с диамант на безименния пръст на лявата ръка на Радина. Той наподобява годежна халка, която се носи точно на това място. Това поражда въпросите сгодена ли е Думанян и дали това не е джипът на мъжа до нея или на родителите й.

Дясната ръка на актрисата видимо е пострадала и Радина е гипсирана до лакътя. Вероятно е счупена, но едва ли ще попречи на участието в турнето през юни с театралните постановки, в които играе.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама