Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7204477 www.bgdnes.bg

Татуировките на чалгата

Рисуват по задните си части 

Софи Маринова се обясни в любов, Емилия като Памела Андерсън 

Чалга изпълнителите масово се татуират!

Млади и представители на средната възраст от кръшния жанр рисуват телата си, за да се обясняват в любов или да заприличат на световни знаменитости.

Последният любопитен жест е на колоритната Софи Маринова, която си направи любовна татуировка заедно с любимия си мъж. Татусът на Маринова е с името на Гринго върху огненочервена целувка. Гринго пък татуира името на своята бъдеща съпруга Софка в диаграма за пулс, а буквата „ф“ от името на ромската перла е под формата на сърце. Наскоро двамата признаха, че работят за бебе и не бързат за сватбата си, а с татуировките вече ясно демонстрират, че завинаги искат да бъдат заедно.

Реклама

Преди години Софка си татуира името на бившия си приятел Дачо. След раздялата им тя заличи рисунката, като я превърна в изображение на преплитащи се цветя.

Лоренцо, синът на Софи, също има татуировка на ръката, където е изписано името на неговата майка - Софи Маринова. То е придружено и от изображение на корона.

С татуировка може да се похвали и хрисимата Емилия. Единствената й рисунка по тялото изобразява преплетена тел. Същото изображение има и световноизвестният модел и актриса Памела Андерсън. Вероятно именно от нея българката е копирала идеята за рокерско тату.

Една от най-шокиращите рисунки е на Кали, която има изобразена роза на задните си части. Рисунката е виждана на живо от малцина, а и самата изпълнителката не обича да я показва публично. Тя има и друго тату. Нотите, които са изписани по ръката на Кали, са от любимото парче на певицата "Де февго", което е на гръцкия изпълнител Михалис Хаджиянис.

На корема си е заложила на китайски йероглифи. Рисунка на задните си части има и изпълнителката Джина Стоева.

Реклама

Сериозно нашарен с рисунки е и Азис. Той има бодлива роза, която пълзи по крака му, изображение и на врата, а безспорно най-много причудливи погледи предизвиква изписването на Велизар (гадже на изпълнителя) на ръката.

Алисия залага предимно на надписите, за да оставя послания по тялото си. Един от най-известните е върху бедрото й, който тя често показва във видеоклиповете си. Последната й придобивка е изписването на името на сина й Валери върху лявата ръка.

Цели пет татуировки има фолкпевицата Лияна. "Пентаграмата си я направих, когато се чувствах най-слаба в живота си. Надписът "Аз съм любовта" - когато ме обявиха за вещица, "Благословена", когато започна да ми върви във всичко в живота", разкрива Лияна. На ръката си тя си е гравирала буквичката D, в чест на дъщеричката й Дениз. На гърба си чалгарката има древен символ.

Малка татуировка на ръката си има и Константин, но категорично отказва да разкрие нейното значение. Единственото признава, че рисунката има сантиментална стойност за него.

С две нови татуировки се сдоби през последните месеци Татяна. Тя е нашарила голяма част от тялото си. В основата на последните две изображения стои любимият човек на певицата, на когото тя е посветила едната нова татуировка - надпис Goldy на китката. "Златен" на английски всъщност е името, с което изпълнителката на „Падам си по теб“ се обръща към него.

Реклама
Реклама
Реклама