Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7265311 www.bgdnes.bg

Румънеца се прероди с гайди и силикони

Завръща се без Енчев 

Пунтира ли 100 Кила?!, чудят се феновете 

Българско завръщане на сцената прави Румънеца! Има гайди, гъдулки, носии, пояси, шевици и калпаци! А, да - и танцьорки с бухнали джуки и напращели, твърди гърди. Балканите!

Както всички заклети фенове знаят, в края на 2017 г. изпълнителите на вечния хит "Пипни ме тук" се разделиха. Румънеца и Енчев бяха като дупе и гащи, като Иван и Андрей, като КТБ и Цветан Василев - създадени един за друг! Явно след 21-годишна история (двамата са тандем от 1996 г.) са си омръзнали...

Реклама

Румънеца не ще да се отказва от сцената и не пуска микрофона. Още в първите дни на 2019 г. Адриан Рачев (както е истинското му име) вдигна във въздуха пловдивски клуб в компанията на таланти от формация за модерна народна музика, облечени в носии и с истински духови, струнни и ударни инструменти.

Формацията плюс Румънеца изпълни както народни песни, така и модерни световни хитове с балканско звучене.

Много от феновете останаха озадачени от фолклорните решения и веднага се сетиха за 100 Кила и неговите изпълнения с гайди по родните клубове.

За да стане още по-цветно и забавно шоуто, край Румънеца и облечените в носии музиканти сластно кършат снага няколко танцьорки, коя от коя по-еротични и разголени. Едната се фука с перфектни задни части, другата има устни, пред които и Мара Отварачката ще опули очи, трета пъчи каменни гърди. Млади момчета в носии и с калпаци в нощния клуб им се радват, хич не се чувстват неловко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама