Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8506702 www.bgdnes.bg

Българският Роналдо хвана мотиката

Бившият футболист Даниел Златков чете книги и коси ливадата в Благоевград

Българският двойник на топ футболиста Кристиано Роналдо – Даниел Златков стана хоби градинар, разбра „България днес“.


Златков е изолиран в къщата си в Благоевград заедно със семейството, където се грижи основно за градината, като я поддържа стриктно. В дни на социална дистанция и призив да стоим по домовете си, Даниел спазва изолацията и разнообразява ежедневието си като поддържа зеленината в къщата си, а за да отпочине той чете книги.

Реклама


Ексфутболистът, който през януари дебютира като ММА боец прекарва дните си изцяло с дъщеря си Адриана и три години по-големия от нея Марио. Голямото семейство използва свободното време за семейни игри, а наличието на голям двор улеснява задачата за забавление на децата. Когато не е зает с малчуганите или не почива с книга в ръка, Дани поддържа формата си със спорт, за да може след края на карантината и извънредното положение да се завърне на бойната сцена с цялата си мощ.


Златков излезе от полезрението на медиите, след като през 2017 г участва в предаването „Вип Брадър“. В края на реалитито той изненадващо призна, че се отказва временно от професионалния футбол и ще се занимава със смесени бойни изкуства. Родното копие на Кристиано Роналдо е един от малкото български футболисти, играли за първенството в Беларус. Страната е една от малцината, в които все още не е спряно футболното първенство заради коронавируса. Златков играе за Металург (Солигорск), където за последно играе като професионален футболист. Скоро след постъпването си в отбора, той разбира, че Беларус не е неговото място заради строгия режим на работа и решава да се върне в България.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама