Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10348114 www.bgdnes.bg

Луков прибра гаджето в Саудитска Арабия

Вратарят на националния отбор се премени като арабски шейх

Досущ като арабски шейх се премени вратарят на националния отбор на България Мартин Луков. 28-годишният страж нахлузи бяла роба и сложи кърпа за глава, каквито са традиционни за страната, в която живее в момента.

Мартин се ползва с всички привилегии и прибира една от най-високите заплати в своя клуб "Ал Тай" в Саудитска Арабия. Отскоро щастието за него е пълно, защото вратарят прибра при себе си своята дългогодишна половинка Илеана Божанина. Ослепителната българка отпътува за Близкия изток, където се събра с любимия си. Двамата дори показаха снимка от град Хаил.

Реклама

Луков играе при арабите от лятото, като преди това записа три сезона с екипа на "Локомотив" (Пд), спечели два пъти Купата на България и веднъж Суперкупата на страната.

Интересно е, че вратарят не бе повикан от селекционера Ясен Петров в състава на "лъвовете" за последната световна квалификация срещу Швейцария, както и за контролата с Украйна този месец. Нашите вече изгубиха и теоретични шансове за класиране на мондиала в Катар догодина.

Марто и Илеана са заедно вече повече от две години. Брюнетката работи като дистрибутор в дерматологията и естетичната медицина. Тя не пропускаше мач на своя любим у нас и дори има негова вратарска фланелка с №71 на гърба. Двамата отдавна вече мислят да узаконят връзката си.

Преди време Луков любеше бившата съпруга на фолкпевеца Илиян Тупалката. Обявената за Мис Най-секси българка Камелия Радева работи като танцьорка в дискотеката на Константин, но не успя да задържи за постоянно футболния национал до себе си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама