Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10809007 www.bgdnes.bg

Щерката на Мартин Петров чукна 18

Палома отпразнува пълнолетие заедно със семейството и сестра си Катрин

Голямата дъщеря на бившия футболен национал Мартин Петров навърши пълнолетие, научи "България Днес". Цялото семейство отпразнува на бляскаво парти 18-ия рожден ден на Палома. Красавицата бе облечена в розово и държеше огромни надуваеми цифри с възрастта си.

"Няма значение на колко години си, ти винаги ще бъдеш нашето малко момиче", откровен бе Марто, който изпраща сърца и целувки на щерка си в социалните мрежи. Той и съпругата му Ралица имат две дъщери - голямата Палома и по-малката Катрин, която празнува своя рожден ден през юли. Те се родиха в Германия, докато Петров риташе за местния "Волфсбург". Неизменно с тях е и домашният любимец - кафявото куче Брауни.

Реклама

Палома и сестра й живеят в испанската столица Мадрид. Те обаче имат жилище и в София. Откакто татко им стана част от екипа на Димитър Бербатов, който се бори да управлява БФС, семейството прекарва все повече време в България.

"Дъщеря ми Палома е голяма фенка на "Атлетико" (М), изживява загубите. Малката по не е с футбола, но и тя гледа мачове. Винаги като има мач, вкъщи се обличат с екипа на "Атлетико". За мен това е най-важното - да е радостно и щастливо семейството", споделя бившето крило на "дюшекчиите".

Петров навърши 43 години през миналия месец. Той и жена му изкараха коронавирус, но леко. Марто напълно олися и побеля след проблемите, които имаше с банкерката Ирина Аткова. Близо 4 милиона лева бяха безследно източени от сметката му, за което още се водят дела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама