Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10953497 www.bgdnes.bg

Душан Влахович след 3 рекорда: Не съм щастлив, не спечелихме

Новата звезда на "Ювентус" Душан Влахович прикова вниманието с гола си за 1:0 при равенството 1:1 с "Виляреал" в първия мач от 1/8-финалите на Шампионската лига.

Сърбинът се разписа в 32-рата секунда в своя дебют в турнира, което не е правил никой досега. Освен това попадението е най-бързият гол в историята на "Ювентус" в Шампионската лига. 22-годишният футболист се отчете с още един рекорд на сметката си. Той стана първият футболист на "Старата госпожа", който бележи в дебюта си в елиминационен мач в Шампионската лига.

Реклама

"Мечтата ми се сбъдна в "Ювентус", но не съм щастлив, защото не спечелихме - коментира Душан. - Не се случи, да продължим напред. Мисля, че направихме това, което планирахме в съблекалнята, но разбира се, много зависи и от съперника. Поздравихме "Виляреал" за играта. Аз лично вече забравих този мач, трябва да мисля за следващия."

Лошата новина за торинци е, че Уестън Маккени ще отсъства дълъг период от време. Според журналиста Фабрицио Романо 23-годишният американец е получил двойна фрактура на метатарзалната кост на левия крак по време на двубоя срещу "Виляреал".

Вратарят на "Челси" Едуар Менди също постави нов рекорд в Шампионската лига. Във вторник вечерта той запази суха мрежа в мача срещу "Лил" при 2:0, с което вече има 14 двубоя без допуснат гол в надпреварата. Той постигна това в рамките на първите си 18 срещи, което е върхово постижение. Никога досега в историята на турнира вратар не е постигал това толкова бързо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама