Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11246218 www.bgdnes.bg

До 200 лв. бонус за спортни залози в Бетуей advertorial icon

Преди броени седмици британският бетинг гигант Betway получи лиценз за букмейкър в България от Националната агенция по приходите. Това със сигурност е добра новина за сектора, тъй като от една страна вдига още повече конкуренцията сред отделните компании на родния пазар, а от друга - е ясен показател, че страната ни получава все по-голямо доверие от утвърдените в международен план марки в хазартния сектор. Наред с това, че в него ще намерим абсолютно всичко, което се предлага в бранша, ще открием и бонус Betway, който е доста привлекателен за всеки любител на залозите. Освен това брандът разполага с много лесен и удобен за навигиране сайт, има отлично разработени мобилни приложения за Android и iOS, като на Ваше разположение е и екип за обслужване на клиенти 24 часа в денонощието. Не на последно място сред предимствата му са и десетките разплащателни методи за депозиране и теглене.

Ако решите да си направите регистрация в основания преди 16 години букмейкър, няма да съжалявате, тъй като той Ви е подготвил много добър стартов бонус за "добре дошъл". При попълването на данните си ще стигнете и до избора какъв "подарък" да получите. Ако маркирате отметката на офертата за "Спорт" ще получите определена сума за залагане, която е 100 процента до 200 лева. Сумата ще можете да използвате под формата на безплатни залози. Нека Ви дадем пример каква може да бъде тя - ако първият Ви депозит е 10 лева, Бетуей ще Ви даде още 10, ако е 100 лева, получавате още толкова, а ако решите да стартирате с 200 лева, в акаунта Ви ще бъдат зареден еквивалента им. Ако обаче изберете да започнете с по-голяма сума, например 500 или 1000, бонусът Ви ще бъде 200 лева. Важно е да отбележим, че за усвояването на въпросните суми, има и някои условия, с които трябва да се запознаете предварително. Офертата за "добре дошли" е налична само за играчи, които правят депозит в Betway за първи път. Средствата трябва да заложите на спортни залози, към които има следните изисквания за минимален коефициент: за сингъли – 1.50 или повече, за колонки – общо 3.00 или повече, и за системи – общо 3.00 или повече. След това Вашият Free Bet ще се появи по сметката ви. Трябва да го използвате в рамките на седмица, като може да го изхарчите за всички събития в спортната секция на сайта. Единственото условие е да изберете пазари с коефициенти, като описаните по-горе. В случай, че имате късмет и прогнозите Ви се сбъднат, този бонус ще добави към баланса Ви само чистата печалба. Няма ограничения за разиграване и ще може свободно да разполагате със спечелените средства.

Стартовият бонус на Бетуей не е всичко, с което букмейкърът ще Ви впечатли. Компанията е позната с това, че се грижи за своите редовно клиенти, и предлага още няколко промоции, сред които и такива за казино. На този етап компанията не предоставя позаръци за залози през телефон или такива без депозит, но със сигурност можем да очакваме, че скоро ще въведе и такива.

Реклама
Реклама
Реклама