Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11338784 www.bgdnes.bg

Ново порно с Ким

Рей Джей вади втора секс касета с риалити звездата

Бившата баскетболна съпруга Ким Кардашиян изпадна в ужас. Второ порно се нейно участие може да се появи в близките дни.

Както и първата секс касета с риалити звездата, тя е собственост на едно от бившите й гаджета - Рей Джей. Той е готов да пусне нови кадри как двамата се забавляват в спалнята по времето, когато бяха заедно. Очаква се това да му донесе милиони.


Шокираната Ким е събрала целия си екип адвокати. Те ще опитат да спрат публичното показване на секс лентата. Тя е похарчила стотици хиляди долари за целта. Кардашиян е решена да защити семейството си "на всяка цена".
"Ким знае, че Рей Джей е направил и други видеа. Някои от кадрите ще бъдат невероятно интимни", разкри близък до риалити звездата, която в момента е в развод с Кание Уест.
Излизането на първия секс клип на бившата съпруга на баскетболиста Крис Хъмфрис с рапъра и актьор Рей Джей я направи световноизвестна на 22 г. Видеото се появи през март 2007-а под заглавието "Ким Кардашиян: Суперзвезда". Въпреки действията на родителите й лентата се разпространи из интернет. Делото срещу разпространителите на клипа й донесе $5 млн. Сега Ким отчаяно иска да защити четирите си деца на възраст от две до осем години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама