Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11534334 www.bgdnes.bg

Сеганов глези актриса на СПА

Национал по волейбол гушка актриса в басейна. На истинска идилия се радват Георги Сеганов и звездата от "Откраднат живот" и "Дяволското гърло" Павела Апостолова. 198-сантиметровият разпределител заведе любимата си на петзвездна СПА почивка в планината.

Двамата сами се похвалиха с горещи кадри от басейна. Сеганов играе в турския шампионат за тима на "Чизре" (Беледие), но сезонът вече приключи. "Малка ваканция след тежкия сезон", уточни Георги. "Ти си в моята филмова лента", написа Павела. На кадрите тя показа страхотно стегнати задни части в изрязан черен бански. Актрисата определено впечатли с формата, която поддържа. Сеганов не остава по-назад и също показва плочки на корема.

Реклама

Влюбените се отдадоха и на селски туризъм в разложкото село Бойков рид, където опитаха местна гозба, сварена в гърне. Сеганов дори поигра волейбол с възрастна жена в двор. Георги и Павела са двойка от миналото лято, когато се разкриха на сватбата на друг волейболен национал, Светослав Гоцев с красивата Магдалена. Преди това сексапилната актриса беше първата голяма любов на футболния защитник Валентин Антов. Раздялата им настъпи, след като кариерите и на двамата тръгнаха стремглаво нагоре, а бившият капитан на ЦСКА-София заигра в италианския "Монца".

Сега Апостолова се появява дори на публични събития с волейболната си тръпка. Сеганов придружи любимата си на премиерата на хитовата лента "Борсови играчи", в която Павела участва.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама