Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11547379 www.bgdnes.bg

Пауло е жребец в леглото, хвали го Ориана

Половинката на звездата на "Ювентус" Пауло Дибала - Ориана Сабатини, определно е сред най-отраканите футболни гаджета. Певицата го доказа за пореден път с изказванията си тези дни.

Тя е в родната Аржентина, за да промотира новата си песен "325". Това ще я задържи далеч от Дибала за известно време. Но се оказа, че не се притеснява особено.


"Два месеца съм без секс, нищо не ми се случва - обяви нахаканата Ориана пред местно радио. - Междувременно можете да правите други неща. Като да мастурбирам, извинете за откровението."
Освен това засипа с похвали Пауло за представянето му в леглото.
"Той е жребец", категорична е Сабатини.
Тя напълно вярва на Дибала и не се притеснява, че е сам в Италия. Въпреки това е наясно, че много момичета опитват да флиртуват с него в инстаграм.
"Това, което трябва да направя, е да му вярвам, че той няма да им отговори или да отвори тази врата. Доверявам се много на партньора си. Ако не, нямаше да съм с него", заяви Ориана.
Сабатини няма никакви задръжки и не се притеснява да разкрива неща за личния си живот. Преди време красавицата призна, че е бисексуална. Тя обича любовта както с мъже, така и с жени.
"Ако трябва да си сложа някакъв етикет - да, мисля, че съм бисексуална! В живота няма нищо по-хубаво от чувството за свобода", заяви тогава певицата.
Връзката между Ориана и Дибала започна през 2017 година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама