Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11850699 www.bgdnes.bg

Луков води гаджето на Миконос

Гръцки музиканти свирят на уше на вратаря

На тузарска почивка заведе гаджето един от най-големите плейбои в българския футбол. Вратарят с мачове за националния тим на България Мартин Луков се гушка с красавицата Илеана Божанина на скъпарския гръцки остров Миконос. Футболистът е пръснал тлъста сума, за да си угоди с разкошна ваканция.

Луков за последно пазеше на вратата на "Арда" (Кърджали), но се очаква, че това лято ще си намери нов отбор. Варианти пред него са полският "Легия" (Варшава) или завръщане в "Локомотив" (Пловдив). Миналата година Марто пазеше в "Ал Тай" от Саудитска Арабия. Там той прибираше една от най-високите заплати в клуба и успя да натрупа доста спестявания.

Реклама

С дългогодишната си половинка Илеана са отседнали в луксозен имот на Миконос. Кадри издадоха, че гръцки музиканти свирят на ушенце специално за Мартин, а той е щедър на бакшиши.

Двойката вече мисли и за сватба. Преди време Луков любеше бившата съпруга на фолкпевеца Илиян Тупалката. Обявената за Мис Най-секси българка Камелия Радева работи като танцьорка в дискотеката на Константин, но не успя да задържи за постоянно футболния национал до себе си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама