Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12077137 www.bgdnes.bg

Едурне слиза от сцената

Половинката на Де Хеа със здравословни проблеми

Половинката на вратаря на "Манчестър Юанйтед" Давид де Хеа - Едурне, хвърли в смут феновете си. Певицата обяви, че се оттегля от сцената. Причината е здравословно неразположение.

Преди няколко седмици тя сподели, че има проблеми с гласа. Сега най-лошите прогнози на лекарите й са потвърдени и Едруре ще трябва да се оттегли от изяви. Все пак феновете й могат да не се отчайват. Ще го направи само временно.

Реклама

"Здравейте на всички. Преди около месец ви казах, че гласът ми е малко наранен и ме бяха изпратили във вокална почивка, без да пея за няколко седмици... - съобщи Едурне. - Опитах се да комбинирам работата, която имах, без да пея, но за съжаление, не успях да се възстановя. Така че заедно с моя екип взехме решение да отменим всичко, което имам през следващите три седмици. Ще запазя пълна вокална почивка до август, за да се възстановя на 100%."

Едурне е една от най-известните изпълнителки в Испания. Кариерата й не пострада след преминаването на Де Хеа в "Манчестър Юнайтед". Блондинката успява да съчетава работата си с живота в Англия с постоянни пътувания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама