Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12097979 www.bgdnes.bg

Плувкиня избяга на Бахамските острови

Рангелова се гмурка с шнорхел в Атлантическия океан

На екзотична почивка се отдаде българската състезателка по плуване Нина Рангелова. 31-годишната пловдивчанка от няколко дни е на Бахамските острови, където впечатлява с визия.

Преди малко повече от 2 години Нина стана майка за първи път, но сега демонстрира перфектна форма, облечена в син бански. На стегнатия корем на плувкинята биха завидели повечето дами. На Бахамите нашенката се е запалила по шнорхелинга и по цял ден се гмурка във водите на Атлантическия океан.

Реклама

Нина е отседнала на островите Търкс и Кайкос, които са разположени в югоизточната част на архипелага. Бахамските острови са британска колония и се намират между Атлантика и Карибско море.

Нина, която е представлявала страната ни на олимпиада в дисциплината 200 метра свободен стил, е омъжена за литовеца Миндаугас Садаускас. Двамата вдигнаха сватба през 2018 година, а две години след това се роди синът им Лукас. Българската спортистка от години живее в Остин (САЩ).

Любопитното е, че на островите Търкс и Кайкос в момента почиват и сестрите Кардашиян, които показват загорели тела на плажа. Цялото семейство кара лятна ваканция там по случай 38-ия рожден ден на Клои Кардашиян. Тя и Ким изглеждат като близначки, носят еднакви бански в черно и са се боядисали в русо.

Реклама
Реклама