Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/12297023 www.bgdnes.bg

Волейболната ни капитанка на меден месец в Черна гора

Елица Василева и сръбската звезда Александър Атанасиевич се гушкат на плажа

Тузарски меден месец прекара капитанката на националния отбор по волейбол на България Елица Василева. Тя и нейният съпруг - сръбската волейболна звезда Александър Атанасиевич, избраха да се уединят в скъп курорт в Черна гора на Адриатическото крайбрежие.

Реклама

"България Днес" научи, че двамата са отседнали в луксозен комплекс на полуостров Лущица, който се намира недалеч от Будва. Плажовете там не са пясъчни, а от малки камъчета, но въпреки това привличат туристите с невероятните планински гледки наоколо. Ели и Александър се венчаха на бляскава церемония на 27 май, но едва сега намериха време да се отдадат изцяло един на друг, преди да е започнал новият сезон във волейбола.

Василева показа кадри от медения месец, на които е по-влюбена и усмихната от всякога. 192-сантиметровата дупничанка и 202-сантиметровият сърбин делят една обща хавлия на плажа, докато се отдават на взаимни ласки. За развлечение двамата наемат и яхта, с която порят вълните на Адриатическо море.

Стана ясно, че от новия сезон Ели ще носи на гърба си името Атанасиевич. Тя обяви, че ще смени фамилията си след сватбата и ще вземе тази на съпруга си. Бляскавата церемония на двете големи имена на световния спорт бе в Белград. За купона на Ели и Сашо се грижи лично емблематичната сръбска фолкикона Веска Змиянац.

По-малко от месец след това волейболът събра младото семейство на българска земя. През юни красивата спортистка подкрепяше плътно любимия си в софийската "Арена Армеец" по време на мачовете на Сърбия от Лигата на нациите.

Според слуховете Василева и Атанасиевич вече упорито работят за свой наследник. На този етап двамата изобщо не мислят да прекратяват кариерите си, въпреки че Ели е на 32 години, а сърбинът през септември ще навърши 31.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама